Hav kontrol over dit eget forbrug med taletidskort

De fleste benytter sig i dag af abonnement til deres mobil. Det kan for mange virke nemmere og mere overskueligt, end at have et taletidskort. Der er dog mange betydelige fordele, ved at bruge taletidskort frem for det klassiske mobilabonnement.

For at kunne bruge din mobil, er det selvfølgelig ikke bare nok med selve enheden. Du skal også have et teleselskabs’ abonnement eller taletidskort. De fleste teleudbydere har taletidskort, som du kan sætte i din mobil og få adgang til at sms’e, ringe og gå på nettet, i hele landet. En af de klare fordele ved taletidskort, er at du er herre over eget forbrug. Hvad rigtig mange med abonnement ikke er klar over, er at de risikerer at betale for en masse unødvendigt, som de ikke behøver. Med et taletidskort betaler du for det du bruger. Det vil sige at hvis du bruger 2 timers tale, så køber du bare det. Hvis du bruger 200 Mb mobildata, så køber du det. Med et mobilabonnement, betaler du et bestemt beløb om måneden, for måske at få 10 timers tale og 10 Gb. data. Hvorfor betale for alt dette, hvis dit forbrug alligevel ikke er i nærheden af det? Der kan altså være mange penge at spare, ved at bruge taletidskort til ens mobiltelefon.

Klare fordele ved taletidskort

Taletidskort er oven i købet meget nemme at få fat på. De kan købes i de fleste kiosker og butikker rundt i landet, eller bestilles på nettet hos en teleudbyder. Med de fleste taletidskort kan du enten vælge at tanke dem op på nettet, eller gøre det nede i en kiosk. Har man et højt forbrug, vil det være abonnement der er billigst i den lange bane. Men har man ikke et synderligt stort forbrug, er der mange penge at spare ved at benytte sig af taletidskort. Forbrug går også hånd i hånd med minilån, forbrugslån og andre typer lån. Vil du lære også at spare penge på lån, ved at benytte sammenligningstjenester, kan du læse om valg af forbrugslån her.