Hvor ønsker du at bo henne

Vi har alle en række ønsker og drømme her i livet. Hvilket arbejde vil man gerne have. Skal man stifte familie med kone og børn. Vil man rejse til et bestemt sted i verden. Disse drømme er noget vi arbejder imod, for at komme tættere på at det bliver en realitet. Det er altid godt at have noget at stile efter, om vi snakker på arbejdspladsen eller i privatlivet. Det er hvad der motiverer os, og holder os i gang. De fleste har også nogle fremtidige boligdrømme. Hvordan man bor, er en stor del af ens hverdag. Derfor har man også ønsker for hvordan man i fremtiden vil leve.

Hvilke boligønsker man har, kan meget vel stamme fra hvordan man voksede op. En forelskelse i en bestemt stilart, kan komme fra hvordan man selv boede som ung. Måske forbinder man et kukur og smukke tallerkener, som noget nødvendigt i et hyggeligt hjem. Eller minimalistisk design med rette linjer, som den ultimative indretningsmåde. Så længe man bor for sig selv, kan man bestemme hvordan hjemmet skal se ud. Kun pengepungen og sætter grænsen. Når, eller hvis, man flytter sammen med nogen, må man dog være klar på at gå på kompromis engang imellem. Så kan det godt være at man må skille sig af med de store diskotekshøjttalere, eller vente lidt med at få lavet et walk-in closet.

Man kan have forskellige drømme, lige fra en penthouse lejligheden inde i byen, til en stor villa ude på landet. Det kommer selvfølgelig an på hvem man er som person, og hvordan ens hverdag ser ud. Umiddelbart må man dog starte i de små. En lejlighed inde i centrum af byen, giver let adgang til butikker og restauranter, samt et sjovt natteliv. Kommer man længere ud på landet, kan man købe en stor grund til langt færre penge. Man får mere plads at boltre sig på, og skal betale mindre for det. Der er fordele og ulemper ved alle valg. I sidste ende er det dig selv som skal tage beslutningen med hvordan du ønsker at bo.