Vælg den rette streamingtjeneste

Der kommer stadig flere streamingtjenester på markedet. De førende i Danmark inden for streaming af film og serier – Netflix, HBO Nordic og Viaplay, markerer sig alle, med en aggressiv markedsføring. Her fremviser de selvfølgelig alle kvaliteterne ved netop deres tjeneste. Og det lyder jo godt det hele – stort udvalg af film og serier, som kan streames i en fantastisk kvalitet over internettet. Men man skal også overveje negativerne ved den enkelte tjeneste.

Det er ikke et lille valg, når man skal vælge en tjeneste til streaming af film og serier. Betalingen foregår nemlig løbende, med et vis beløb om måneden. Såfremt man har planer om at beholde ens ordning i et stykke tid, vil det hurtigt nå op i en sum penge. Derfor skal man sørge for at man betaler for det rette, og at alternativerne har været overvejet.

Netflix

Verdens største streamingtjeneste er i dag Netflix. I Danmark fik vi i 2012 adgang til streamingtjenesten, som på kort tid for mange danskere, blev det foretrukne medie for film og serier. Netflix har formået at presse tv-branchen gevaldigt, grundet flere og flere – i stor grad unge – vælger at have et abonnement til Netflix, og droppe tv-signalet. Prismæssigt sparer man mange penge ved dette. Netflix er ideelt hvis du skal have et bredt spektrum af film og serier, både rettet mod børn og voksne. Et af minusserne er manglen på nyt materiale. Typisk går der et stykke tid, før nye film er tilgængelige.

HBO Nordic

Dette er den måske bedste tjeneste, hvis du søger adgang til de største amerikanske serier. Nogle af serierne som HBO Nordic er kendt for, tæller bl.a. Vikings, Game of Thrones og The Walking Dead. Et af minusserne ved HBO Nordic, er dog den begrænsede mængde af film. Det er ej heller den bedste streamingtjeneste, hvis man også ønsker en masse materiale for børn.

Viaplay

Meget af indholdet på Viaplay, er produceret i Danmark. Ønsker du adgang til de danske serier og film vi kender fra tv’et, er Viaplay det bedste valg. Her kan du bl.a. se Paradise Hotel og Familien fra Bryggen. Tjenesten har et ok udvalg af internationale film og serier. Dog rækker indholdet ikke nær så langt som hos de to konkurrenter. Viaplay er til gengæld den perfekte løsning, til både små og mellemstore børn, grundet det store udvalg af dansksprogede film og serier.